Adótanácsadás

 

Az adózási rendszer összetettsége és folyamatos változása miatt bármilyen méretű is legyen a vállalkozása, mindenképpen érdemes tapasztalt szakember segítségét igénybe vennie, aki a legapróbb részletekig ismeri az érvényben lévő gazdasági- és adótörvényeket, képes azokat a gyakorlatban komplex módon alkalmazni.

Az adóráfordítás optimalizálása szempontjából különösen nagy jelentősége van a folyamatos és előrelátó adótanácsadásnak. Cégünk törekvése, hogy ügyfeleink gazdasági céljaikat a lehető legalacsonyabb adóterheléssel, de teljes mértékben legális eszközökkel érjék el. Az adóterhek tervezése szempontjából szintén fontos a változások folyamatos figyelemmel kisérése, és ezen változások hatásának elemzése. A még időben igénybe vett adótanácsadás jelentősen csökkentheti az adóterheket.

Ügyfeleink figyelmét felhívjuk az adózással kapcsolatos kockázati tényezőkre, szükség esetén adórevizori szemmel átvilágítjuk a korábbi évek könyvelési anyagait és képviseljük vállalkozását az adóhatósággal fennálló vitás kérdésekben.